Salmon Oil

Salmon Oil
Marca: Life Impulse
Cod produs: Salmon Oil
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preț: 59,99 Lei
   - SAU -   

Capsulele Salmon Oil protejează inima de efectele dăunătoare ale stresului şi suprasolicitării, contribuie la dezvoltarea armonioasă a corpului, creşte capacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor infecţioase.

Greutate netă: 86 grame

Beneficii: Acizii graşi esenţiali din uleiul de somon sunt convertiţi în organism în molecule anti-inflamatorii. Uleiul poate ajută la refacerea echilibrului, fiind un suport pentru articulaţii, artere şi pentru prevenirea bolilor de inimă. Acizii graşi omega 3 sunt benefici pentru prevenirea alergiilor, astmului şi alte tipuri de hipersensibilitate.

Efecte: Capsulele Salmon Oil oferanecesarul de acizi graşi omega 3, previne apariţia răcelilor frecvente şi a gripelor în cazul personelor cu un sistem imunitar slăbit. Omega 3 este un suport preţios pentru articulaţii, artere şi pentru prevenirea bolilor de inimă.

Mod de utilizare: Se recomandă 1-2 tablete pe zi. Preferabil a se consuma în timpul meselor. Se recomandă doar persoanelor începând de la vârsta de 15 ani. Nu depăşiţi porţia zilnică recomandată.

Ingrediente: Ulei de Somon, EPA (acid eicosapentaenoic 80 mg), DHA (acid docosahexaenoic 120 mg) 1000 mg. Alte ingrediente: emulsificator-glicerină, apapurificata, capsule de gelatină.

Ţara de provenienţă: U.S.A

 

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Toate drepturile rezervate.
Suplimente Alimentare © 2020